Over ons

Over ons

Marc en Inge

Nadat we jarenlang kinderen hebben begeleid op leefgroepen, zijn we in 2014 gestart met een eigen gezinshuis. Een plek waar we met onze ervaring en de juiste begeleiding kinderen een veilig thuis en een fijne toekomst kunnen bieden.

Over Marc

Duidelijk en humoristisch: twee eigenschappen die je bij mij terugziet. Binnen het gezinshuis ben ik het vaste aanspreekpunt. Dat betekent dat ik 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaarsta voor onze gezinshuiskinderen. Daarnaast werk ik ook af en toe nog op een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb zowel de opleiding SPW als de opleiding tot hbo-manager afgerond. En in mijn vrije tijd? Dan vind je mij op de racefiets of in de sportschool.

Over Inge

Ondernemend en altijd op zoek naar het beste voor jou als kind of als ouder. Binnen het gezinshuis zorg ik niet alleen voor de kinderen, maar leg ik ook contact met gedragsdeskundigen en andere professionals om zo de beste zorg te bieden. Daarnaast werk ik nog een paar uur in de week bij het CJG als geregistreerd Jeugd en Gezinswerker en volg ik de opleiding tot geregistreerd systeemtherapeut (NVRG). Hiervoor heb ik de opleidingen SPW, SPH en een Master Pedagogiek behaald. Net als Marc, geniet ik ervan om te sporten in mijn vrije tijd.

Gezinssituatie

Als gezinshuisouders vormen wij, Marc en Inge, samen met onze hond Tobi de basis van ons gezinshuis. In Rouveen, een klein dorp in de buurt van Zwolle, bieden we op het moment begeleiding en ondersteuning aan drie ondernemende jongens van basisschoolleeftijd. Al kwispelend en spelend zorgt Tobi ervoor dat de gezinshuiskinderen die bij ons wonen, zich veilig voelen. Samen genieten we volop van de natuur. Hierin zien en ervaren we Gods aanwezigheid.

Tobi